Bali

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men har haft fullt upp med att ha det bra. 

Vi mötte upp Mamma, Niclas, Hugo och Ingrid i lördags förra veckan och checkade in i vår femstjärniga villa som heter Bali Emerald Villas. Lite högre standard än vad vi är vana vi, haha.Trivs super. Jättekul att äntligen få träffa dom från där hemma igen också!

Om dagarna har vi tagit det lugnt vid stranden, druckit en och en annan öl, solat och helt enkelt haft det väldigt gott. Och hittat massor av roliga djur har vi också gjort. Bl.a en sjöstjärna och en bläckfisk. Tog oss även en dagsutflykt till Kuta, den lite mer livliga staden på Bali. Inget att hänga i granen faktiskt med en ganska medioker strand. Väldigt höga vågor iallafall! Så det var roligt att bada. Inte undra på att det är många som surfar här. 

Vi har också haft grillkväll! En grillmästare kom hit och grillade kött, vitlöksbröd, fisk och majs. Väldigt gott!
Och något av det bästa av allt var när vi tog oss en dagstur med vår taxivän upp till Ubud och kollade på häftiga tempel och risterasserna som låg däruppe.  Avslutade dagen vid ett tempel som heter Uluwatu,  med massvis av apor, som ligger precis vid klipporna vid havet. Där upplevde vi en Balinesisk dans/skådespel i solnedgången. Väldigt speciellt och häftigt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback