Koh Tao

Hej! Nu har vi varit på Koh Tao i några dagar och fytusan vilken fin och mysig ö det är. Bra stränder, superfint turkost vatten, fin miljö, härlig atmosfär och god mat. Hittils det bästa i Thailand tillsamman med Koh chang.

Vi började att bo två nätter på ett guesthouse som heter Wandee guesthouse, som inte var något märkvärdigt alls. Men billigt, så man kunde inte kräva så mycket mer. Och efter två nätter förflyttade vi oss tjugo meter uppåt på vägen till ett guesthouse som inte ens var officiellt färdigbyggt(?) Så det var inte inrett alls förutom en säng. Men vad gör det när det var nybyggt och superfräscht? Precis, ingenting! Även hittat världens godaste lilla bageri där vi bor kallat Looking through glass, där vi ätit nybakade baguetter till frukost.

Om dagarna här har vi unnat oss sol och bad längs Sairee beach, njutit av naturen, tagit det lugnt, ätit god mat och druckit öl i solnedgången på stranden. Vi har det riktigt bra med andra ord.

Idag hoppade vi även på en longtailboat vid stranden och åkte till ön Nang Yuan. En ö som ligger 15 minuter från Koh Tao, med en strand som sammanlänkar 3 småöar. Här fanns ett korallrev precis vid stranden där vi snorklade och såg massor av fina fiskar. Koh tao är ju trotsallt känt för att vara Thailands dykparadis, och det är här folk kommer för att ta dykcertifikat. Och jag är inte förvånad, jösses vad klart vattnet är här och hur mycket fisk man sett. Rekommenderas!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback