Koh Lanta, Koh Ngai och Koh Mook

Hej! Var längesedan vi uppdaterade bloggen nu, men får skylla på att vi haft för dåligt internet på öarna.

Vi har iallafall lämnat öarna på thailands västkust bakom oss och istället begett oss mot västkusten och alla öar här. Vi startade på Koh lanta där det var massor av svenskar. Fanns tillochmed svenskt lösgodis! Mums. Ön i sig var väl fin och så, men väldigt turistig. Bodde några nätter vid stranden Klong nin och två nätter i staden Ban Saladan, som var väldigt mysig. Vi kunde knappt bada på koh lanta heller eftersom sjöplankton brände en när man badade. 

Efter koh lanta begav vi oss till den lilla ön Koh ngai. Väldigt fin ö, men dyr mat och inte så mycket att göra än att sola och bada. Och lite rastlös blir man faktiskt tillslut av bara ligga och sola, tro det eller ej. Var även tvugna att klättra på klipporna längs öns sida för att ta oss till vårt resort, eftersom det var för vågigt att släppa oss vid piren. Men annars fint!

Och tredje ön ut var Koh mook! Supermysig och lugn ö som vi stormtrivdes på. Här bodde vi på Coco lodge med mysiga bamboobungalows och personalen var jättetrevliga. Häftigaste med ön var att lokalbefolkningen bodde i princip bredvid oss, vilket gjorde allt lite mer hemtrevligt. Tog även oss en dagstur till Koh kradan där vi solade och badade, drack öl och sedan begav oss till Emerald Cave, en grotta man får simma in i för att komma till en strand inne i berget. Skithäftigt! 

Nu är vi på Koh Lipe, och jag är febrig och har ont i halsen. Inte alls kul. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback