Langkawi

Hej! Nu har vi lämnat underbara Thailand bakom oss och begett oss till ön Langkawi, i Malaysia. Och här har vi det faktiskt också bra! 

Langkawi är en ganska stor ö, och malaysias mest populära semesterö. Här bor vi stranden Pantai Cenang som är den populäraste stranden, på ett hostel som heter Amzar Hostel. Helt okej boende med AC och kyl för 75MYR(150 svenska kronor, man gångar valutan med två). 

Här mötte vi upp Madde och Karin som vi träffade på nattbussen till Koh Phangan runt nyår. Supergoa och trevliga tjejer som vi hängt med ända sedan vi kommit hit och som vi är grannar med på hostelet. Om dagarna har vi solat och badat, ätit gott, besökt ett mediokert köpcentrum i staden Kuta och bara haft det gött. Hela ön är även Dutyfree så alkohol och choklad är extra billig, gott! 

Vi har även varit i Oriental Village där vi åkte Cable car upp på bergen som erbjöd en fin utsikt över hela ön. 
Något ön också erbjudet i överflöd är kineser. Herregud vad det kryllar av dom här. Det har ju varit kinesiskt nyår i dagarna så det kryllar av dom överallt. Alla boenden är fulla och alla resor är fullbokade. Vi har nämligen försökt att ta oss till en ö som heter Pangkor i 3 dagar nu, men imorgon smäller det och vi beger oss äntligen dit. 

P.s Kinesiska turister är dom lustigaste någonsin, haha. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback