Boracay II

Hej! Nu har vi varit på Boracay i lite mer än en vecka och vi fullkomligt älskar stället. Personligen skulle jag faktiskt kalla detta det bästa stället vi varit på. Åtminstone på delad första plats med Koh rong. 
Här ligger allt längs stranden så själva "staden", som är upp byggd av boatstation 1-3, har sand som mark och allt ligger längs några smågator in från stranden. 

Själva stranden som heter White beach, är en av de finaste jag någonsin varit på med pudervit sand och ett vatten som är det mest genomskinliga jag sett. Så under dagarna har vi mest legat på stranden och tagit det lugnt i det underbara vädret, suttit på terassen vid hotellet och ätit gott på kvällen. 

Finns massor av fina restauranger här, så det vi har gjort är att snåla in på frukosten och ätit lite finare på kvällarna. Favoriterna är burger biteclub (ett ställe man kan designa sin egen burgare på), Valhalla (restaurang med underbar chickenfinger och chickencordon bleu), Mangoray (mongolisk buffé där man väljer råa råvaror och de steker till den) och Epic (grillbuffé vid stranden. 

Vi har även umgåtts med det härliga Göteborgsgänget hela vistelsen och härromdagen så gjorde vi en utflykt till en utkiksplats uppe på ett berg. Dit åkte vi med Paulie, en härlig fillipinare. När man begav sig dit så startade man vid ett njjesfält och begav sig sedan upp med fyrhuling på berget där utkiksplatsen låg. På nöjesfältet kunde man även kunde träffa en tam fillipinsk örn och hålla en stor varan. Joel, Fabian, Jonathan och Anthon åkte även en stor boll ner för en backe. En härlig dag med lite variation från allt bad. 

Även blivit en del god öl och filippinsk rom. Ölen som heter San Miguel Light och Barocay rum är favoriterna. 
Imorgon bär det vidare med flyg till ön Palawan där vi ska ner till den lilla staden El Nido. Därifrån ska vi köra Islandhopping. Ser fram emot det som tusan! 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback