Nha trang

I förrgår begav vi oss tillbaka till Danang för att tillslut ta tåget till Nha trang, som är en stad lite längre söderut.
Vi lämnade Danang vid 10.30 och skulle vara framme vid cirka 21.00. Men så blev det inte, såklart.

Vid femtiden stannades tåget pga att det regnat så offantligt mycket på spåret, och där blev vi stående ända till klockan tolv. Jättekul verkligen. Tåget rullade tillslut vidare och vi kom fram till Nha Trang vid 03.00. Bara sådär 6 timmar försent.

Tog sedan en taxi till vårt hotell för en god natts sömn - trodde vi. För vid 06.30 började de renovera hotellet mittemot med stensåg och hammarslag. Lagom glada så väntade vi några timmar och bytte sedan hotell som vi trivs superbra med - Nice swan hotel.

Nu har vi varit i Nha trang i två dagar, och här trivs vi. Är ganska turistigt och vi bor cirka en minut från stranden där vi spenderat dagen idag. Och gud vad mycket ryssar det är här av någon konstig anledning. Igår unnade vi oss varsin pizza och idag hittade vi en jättemysig restaurang på en bakgata där jag beställde kycklingfilé med svampsås och skinka samt Rebecca beställde Pho, vietnamesernas nationalrätt som är en soppa. Vi bjöds även på en gratis Cocktail - som serverades i en hink. Gud vad mycket sprit den innehöll! Men gratis är gott.

Imorgon blir det antingen stranden eller Vinpearl nöjjesfält berorende på vädret.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback