Da Nang

Hej! Nu befinner vi oss i Da nang, cirka 20 mil söder om Hue, som vi tog oss via tåg. Här är det fint med både strandliv och en lite större stad. Thailands femte största för att vara exakt. 

Vi bestämde oss för att bo vid stranden eftersom vi var sugna på sol & bad, och fick därmed bo lite längre från staden. Det kändes bra - tills vi kom till hotellet, gick ner till stranden och det var röd flagg, såklart. Så vi har inte fått bada någonting sedan vi kom hit eftersom det har blåst och regnat något kopiöst. Jättesynd eftersom det verkligen är superfint här!

Och imorgon kommer Haiyan, tyfonen som härjat i fillipinerna, dra in över Vietnam. Det är den starkaste på tio år, om inte någonsin, som drar in över landet. Den kommer röra sig i 125-200km/h, och kommer komma in precis där vi befinner oss, bingo. Så tåg och flyg har ställts in, vilket har resulterat i att vi istället fixat ett hotell i staden där vi är lite säkrare. Fick även uppgraderat från ett enkelrum till ett deluxerum, gratis, så det känns bra.  
Här bor vi : http://mayanahotel.com/ 

Nu ska vi ner till ett köpcentrum och köpa lite förnödenheter, för jag antar att vi inte komma vilja lämna hotellrummet imorgon. Håll tummarna på att allt kommer gå bra :)


 
 

Kommentarer
Postat av: Jörgen Jonasson

Aftonbladet 131110
Har skrivit om ditt mail i sin nät tidning!!
Kul att läsa
Kramar SoP

Svar: Ja! Kul :D Kram
Jens

2013-11-10 @ 10:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback