Koh chang II och jul i Pattaya

Hallå där! Ett snabbt inlägg. Ytterligare några dagar har gått på Koh Chang och vi har träffat ett par supertrevliga svenskar vid namn Alexander, Sandra och Louise. Och till råga på allt så kommer de från Ronneby.

Vi bodde ytterliggare två nätter på sunflower bungalows och lonely beach. Och vi hittade även två ställen som bjöd på gratis BBQ med liveframträdanden och eldshower, klockrent. Och sedan träffade vi som sagt ronnebyborna, som vi tillsammans med begav oss till ett ställe fem kilometer norrut på ön som heter Kae bai. Där hittade vi några bungalows på stranden vid namn Siam Cottage. Supermysigt! Här bodde vi bara en natt, som vi avrundade med några öl, en ladyboy-abba show och lite öl till vid stranden till klockan 03.00. Alexander passade även på att tatuera sig, då han hittade en stor idol som ägde ett café här nere. Syntaren i Bob Hund, Jonas Jonasson.

Dagen därpå begav vi oss till White Sand Beach, som är den största stranden på Koh chang. Och här var det också finast, för gud vilket ställe att bo på vi hittade! Beach star resort hette det, och låg precis på stranden uppe i en sluttning med jättemysig utsikt över havet vid vår balkong. Utan tvekan ett av de mysigaste ställen vi hittat hittils. Här bodde vi i två dagar innan vi bestämde oss för att dra oss vidare till Pattaya för att fira jul, och det roligaste av allt - våra nyfunna vänner hängde gärna med. Så i måndags drog vi oss vidare med båt och minibuss, för att checka in på hotell Vista. Jösses vilket fint hotell! Överträffade alla våra förväntningar. Pattaya i sig är ju ingen höjdarstad då här finns massor av sexturism, men vi är ju bara här för att fira jul och njuta av lite lyx med god mat och ett fint hotell.

På kvällen när vi kom hit så begav vi oss och köpte biljetter till ett svenskt julbord, som vi hört talas om på internet. Och efter det så besökte vi ett jättestort köpcentrum som heter Central Festival och även nattmarknaden. Och igår var det ju som sagt jul som vi firade med ett jättegott julbord, julmusik, kalle anka och några öl. Supertrevligt! Köpte även lite julklappar. Dock saknar vi ju såklart er där hemma, men vi hade det jättebra här också. 

God jul på er och god fortsättning. Hoppas ni fick massor av roliga julklappar och hade en toppenkväll. 
Grattis Caroline och Ingabritt på födelsedagen också! :)




Pattaya

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback